iSystem NetBoxi NB työmaapäätteet

NetBoxi NB1 työmaapääte

NetBoxit ovat langattomasti työmaan vaativissa ulko- ja sisäolosuhteissa toimivia päätelaitteita. Paikallaololeimaukset tapahtuvat PG-Monitoimi- ja Vastuu Group Oy:n Valtti-korteilla.

 

Sovellutusalueet

  • paikallaolon seuranta
  • työajan keräys, tuntikorttien alustus
  • tuote- ja laiteseuranta
  • ovien ja veräjäporttien avaus
  • raportit NetService taustajärjestelmästä

 

Käyttöönotto ja toiminta

Laitteen sähköpistoke liitetään 230 V rasiaan. Työajan keräys ja oviohjaus sähkölukolle toimivat heti ilman IT-asennuksia. Boxi kytkeytyy automaattisesti operaattoriverkkoon ja nettiin. Laite toimii matkapuhelimen kuuluvuusalueilla. iSystem NetBoxi Työmaapäätteet ovat vuokralaitteita.

 

Käyttö, huolto ja perusominaisuudet

PG-työmaapäätteitä voi lisätä tai vähentää joustavasti koko työmaan rakentamisajan. Päätteissä käytettävät henkilökohtaiset PG-Monitoimi ja Valtti-kortit luetaan (adoptoidaan) henkilö- ja työnantajatietoineen työkohteeseen esim. perehdytystilaisuudessa. Partnerius Vastuu Group Oy:n kanssa mahdollistaa Valtti-korttien hyödyntämisen kulunhallintajärjestelmässä.

Paikallaolotiedon lisäksi Boxi voi ohjata varasto-oven tai veräjäportin sähkölukkoa. Muutokset henkilökohtaisiin avausoikeuksiin tekee työmaakäyttäjä nettikäyttöisestä NetService-sovelluksesta käsin.

 

Paikallaolotiedon hallinta, laatutavoite ja raportointi

Järjestelmän vakioraportit koostetaan työmaapäätteelle suoritetuista ilmoittautumisista. Työmaa voi asettaa työmaalla ilmoittautumiselle laatutavoitteen FILO-indeksinä. Poikkeamat raportoituvat päivittäin paikallaolotiedon ohessa. Viikon FILO-indeksin suosittelemme tarkasteltavaksi työmaan turvallisuus- ja TR-mittaustietojen käsittelyssä. Raportit ajetaan NetServicestä tai ne automatisoidaan sähköposteiksi.

 

Lakisääteiset rakentamisilmoitukset Verohallintoon

Lain vaatimat työmaan työntekijä- tai urakkailmoitukset ajetaan iSystemissä konekielisessä muodossa ja ilmoitus lähetetään Verohallinnon ilmoitin.fi -verkkopalvelussa.