Henkilötunnistekortit

 

Henkilötunnistekortit sekä erilaiset korttitarvikkeet saat nopeasti ja vaivattomasti tilaamalla ne iSystem PG-palvelusta:

puh. 040-481 2784 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Jos kyseessä on työmaan lakisääteinen, kuvallinen henkilötunnistekortti,  tarvitaan

- yrityksen nimi ja Y-tunnus

-henkilön etu- ja sukunimi

- henkilön veronumero

 

Digikuva voidaan ottaa paikan päällä tai sen voi lähettää etukäteen sähköpostina.

 

Pienet tilauserät saadaan toimitettua jo tilauspäivänä tai ne voi käydä itse noutamassa. Isojen tilausmäärien tai yrityksen omalla logolla varustettujen korttien toimitusaika on 1-3 työpäivää.

 

Tarvitsetko henkilötunnisteen heti?

Soita 044 0454040 ja sovi käyntiaika, saat kortin odottaessa.

 

.

 

 

Riittääkö pelkkä KUVALLINEN TUNNISTE vai tarvitsetko lisätoimintoja?

Sirullinen PG-monitoimikortti toimii sekä lakisääteisenä henkilötunnisteena että sähköisenä avaimena porttityömaalla, tai paikallaoloilmoittautumiseen avoimella (aitaamattomalla) työmaalla.

 

Ota käyttöösi sähköinen seuranta

Sähköisen kulunhallinnan käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Ota yhteyttä meihin ja sovi asiasta, niin saat työmaallesi käyttöön Netboxi-työmaapäätteen sekä haluamasi määrän esikoodattuja, sirullisia PG-kortteja. Netboxi kytkeytyy päälle automaattisesti, kun se käynnistetään. Myös PG-kortit ovat heti käyttövalmiita.  Saat meiltä myös Netservicessä kulkuoikeuksien hallintaan ja raportointiin tarvittavat nettitunnukset ja salanan.  Lue Netboxista lisää.